Kako Smo Vzpostavili Search Engine Marketing Agencijo v Manj kot Pol Leta?

Drugi posel, ki sem ga začel, je bila agencija SEM in SEO. Nikakor nisem videl sebe, da ustvarim agencijo, ampak se enostavno naletel na priložnost njene ustanovitve. Preden vam zaupam kako sem prišel do točke, v kateri je moja agencija začela ustvarjati preko 500.000 EUR dobička naj vam na hitro pojasnim ozadje te zgodbe.

search-engine-marketing-419600

Prva spletna stran, ki sem jo kdaj začel, je bila delovna skupina, imenovana Advice Monkey. Poskušal sem dobiti spletno stran, ki je uvrščena med izrazi, kot so »iskanje zaposlitve« in »tehnična delovna mesta«. Najel sem nekaj SEM agenciji, da mi pomagajo, vendar nobena ni dala nobenih rezultatov. Po desettisočih dolarjih, ki sem jih preživel, nisem imel več denarja in nobene druge izbire, kot da bi se naučil optimizirati nasvete za iskalce… vse sam.

Od branja strani, kot so Search Engine Marketing agency in SEO book, sem začel dobili visi SEO. Na strani sem naredil spremembe na svojem spletnem mestu in se naučil graditi povezave, tako da sem se pogovarjal z ljudmi, kot je Patrick Gavin, vsak teden.

Sčasoma sem se zelo dobro uvrstil v Google v zvezi z izrazi, povezanimi z delom, vendar je podjetje zaradi teh razlogov propadlo.

Ko je moja prva podviga propadla, sem se odločila, da bom prenehala s podjetništvom, dobila diplomo kot vsi drugi in dobila službo po diplomi. Da sem dobil začetek o stvareh, sem začel obiskovati razrede, ko sem bil v srednji šoli.

Prvi kolegijski razred, ki sem ga vzel, je bil govor 101. Profesor nas je prosil, da podamo tri govore o kateri koli temi, ki smo jo izbrali. Ena izmed tem, ki sem jo izbrala, je bila na SEO … Imenoval se je “Kako iskalniki delujejo”?

Eden od gospodov, ki je med mojim govorom sedel v sobi, je bil prodajni predstavnik podjetja Elpac Electronics. Pristopil je k meni po mojem govoru in mi povedal, da podjetje, za katerega je delal, išče osebo SEO. Predstavil me je vodji trženja v podjetju, podjetje pa me je zaposlilo kot izvajalca za 3.500 dolarjev na mesec.

Po nekaj mesecih, ko sem delal z Elpacom, je njihova uvrstitev dosegla prvo mesto na Googlu za izraze, kot so “napajalniki”. Bili so tako srečni, da so me predstavili drugim podjetjem, ki so jih poznali. V nekaj mesecih, sem bil vleče okoli 20.000 $ na mesec od SEO svetovanje.

Parallel Profits – Kaj je in Kako mi je ta trening Pomagal Pri Ustanovitvi Lastne SEM Agencije?

Parallel Profits je online trening od dveh največjih mojstrvo spletnega oglaševanja: Aidana Booth-a in Steve Claytona. Parallel Profits obsega celotno znanje, ki sta ga nabrala v devetih letih dodenja lastne SEM agencije in sedan njune izkušnje delita v obliki online treninga. Več informacij lahko najdete tukaj: https://www.facebook.com/SEM-and-PPC-Profits-316588962263550, https://twitter.com/parallelprofithttps://sites.google.com/view/theparallelprofits-com/homehttps://theparallelprofitshq.blogspot.comhttps://www.chamberofcommerce.com/business-advice/business/3-main-benefits-of-search-engine-marketing-in-2019-6683,

Za več informacij si lahko ogledate spodnji video:

Več informacij, kako zgraditi svojo lastno search engine marketing agencijo