Ste vedeli, da lahko s spletno prodajo mask za spanje mastno zaslužite?

V preteklem mesecu smo razmišljali o tem kako bi razširili ponudbo v naši spletni trgovini. Z malce raziskave o top produktih, ki se najbolje prodajajo na Shopify in Oberlo, smo se odločili, da vam predstavimo 4 kategorije o katerih bi bilo vredno razmisliti, če ste se tudi vi odločili, da razširite vašo ponudbo. Morda še niste pomislili, da bi prodajali maske za spanje, ki jih velikokrat vidite na kakšnem letalu ali vlaku, ste vedeli, da se vse več prodajajo tudi pripomočki za čiščenje raznoraznih čopičev, ki jih ženske uporabljajo za ličenje? Kaj pa izdelki za čiščenje ušes Ear wax removal tools in lepši zobje za slikanja ali zmenke Perfect smile veneers.

  1. Nočne maske – maske za spanje

Nočne maske se soočajo z vse večjo prodajo v spletnih trgovinah. Nudijo pametno rešitev za vsakdanjo težavo: blokirajo svetlobo tako da lahko mirno spite. Glede na to, katero ciljno skupino ste si izbrali boste lahko dopolnili svojo trgovino z drugimi izdelki. Na primer, če imate trgovino s pripomočki za potovanja, lahko prodajate nočne maske, ušesne čepe in druge dodatke za potovanje. Vendar, če imate lastno trgovino z lepotnimi pripomočki, lahko prodajate nočne maske skupaj s proizvodi za nego kože. Ta izdelek dobro deluje v zbirki izdelkov, vendar običajno ni produkt za samostojno prodajo.

Obstajajo trije glavni tipi potrošnikov, ki se odločijo za nakup nočne maske: ljudje ki težko spijo, potniki in lepotni navdušenci. Tisti, ki težko spijo uporabljajo nočne maske za počitek v popolni temi, saj jim samo žarek svetlobe lahko povzroči težko spanje. Potniki uporabljajo spalne maske, da spijo na letalih, čez dan zaradi menjave časovnih pasov ali ponoči v neznanem hotelu. Lepotni navdušenci uporabljajo spalne maske za, uganili ste, lepotni spanec. Pogosto iščejo maske proti gubam  iz materialov kot so svila, tako da se zbudijo dobro spočiti in sveži.

  1. Pripomočki za čiščenje čopičev za ličenje

Približno 61% žensk čisti svoje čopiče za ličenje manj kot enkrat na mesec. Največji izziv je, da čiščenje traja predolgo ali pa ne vedo, kako jih očistiti ali pa ne vedo, da jih sploh morajo očistiti. Na srečo zdaj obstajajo sredstva za čiščenje ščetk in čopičev za ličila, ki poenostavljajo postopek čiščenja in ženskam omogoča redno čiščenje ščetk in čopičev za ličenje.

Sredstva za čiščenje čopičev dobro delajo v splošni trgovini z ličili ali lepotnimi pripomočki. Ta izdelek lahko dodate v zbirko čopičev za ličenje ali kot lastno kategorijo. Ta izdelek bi delal tudi kot upsale za ščetke za ličenje. S tem dodatkom boste osveščali, da je treba čopiči za čiščenje redno očistiti, kar lahko pomaga povečati nakupe v vaši trgovini.

Video ima pomembno vlogo pri vaši tržni strategiji za ta izdelek. Ne glede na to, ali uporabljate YouTube za ustvarjanje videoposnetkov, v katerih je uporabljen vaš izdelek, ali če imate videoposnetek za vaš oglas na Facebooku, ta izdelek zahteva videoposnetek, da bi stranka razumela, kako deluje. S Facebook oglasi lahko ciljate ženske med leti 18-34, ki iščejo lepoto, ličila in kozmetiko.

3. Ear wax removal tools za bolj čista ušesa

Samo pomislite kolikokrat ste si že čistili ušesa z navadnimi vatiranimi palčkami, če ste kdaj potisnili pregloboko veste, kako boleče je to lahko. Naj vam povemo, da niste edini…. s to težavo se srečujejo prav vsi na tem svetu. Zato je ena izmed kategorij, ki se vam jo izplača tržiti na internetu Ear wax removal tools. Vsi jih iščejo, preprosta so za prodajo in hitro jih boste prodali z ear wax tools review by diyhappy.com

Shopify se je izkazal kot idealna platforma za prodajo ear wax removal tools. Oglašujte na facebooku, Googlu in se lotite SEO-ta. Za ta namig nam boste hvalaežni 😉

4. Perfect smile weneers

Imate občutek, da vas ljudje vedno gledajo naravnost v vaše zobe in veste, da vaš nasmeh ni ravno popoln. morda vam je nerodno se sproščeno nasmejati v družbi? Niste edini! Za perfekten nasmeh poskrbijo Perfect smile veneers. Obloga za zobe, ki jo nataknete in si s tem pričarate popoln nasmeh, nikoli več ne boste pred usta dajali roke medtem, ko se boste smejali. Več si lahko pogledate tukaj: www.diyhappy.com/perfect-smile-veneers-reviews

Kar ste prebrali nekaj vrstic više je zgodba, ki na spletu na veliko prodaja “umetno zobovje”, ki si ga nataknemo na naše zobe in brez velikih zobozdravstvenih stroškov pričaramo popoln nasmeh.

Tudi ta produkt je idealen za prodajo preko spleta, video in slikovni material je tisto kar boste uporabili pri oglaševanju. Izdelek se bo dobro prodajal samostojno ali kot dodatek v vaši trgovini z lepotnimi produkti.

5. Wood Coffee Tables

Wood coffee tables so velik potencial za spletno prodajo v letu 2018. Googlovi trendi kažejo skoraj 5000% rast povpraševanja po live edge wood coffee tables by ironwood in drugih oblikah wood coffee tables. Pohištvo na splošno dobiva veliko rast povpraševanja v zadnjem letu in zato predstavla močan dejavnik rasti za naslednje leto.